Je paard succesvol trainen ~ Karin Leibrandt

Dit boek is geschreven voor paardenliefhebbers die anders durven denken en doen. Voor doorzetters die het beste voor hun paard willen, van basis tot (top)sport. In dit boek beschrijft Karin Leibbrandt stapsgewijs het door haar ontwikkelde trainingssysteem voor paarden: 4DimensionDressage. Ze geeft handvatten om een paard in 'de vier dimensies' te trainen en zo op een pure manier in balans te leren lopen. Zodra een paard écht op eigen benen in balans kan lopen, wordt zijn lijf sterk en fit van de training. Dan kan het binnen alle disciplines met gemak en plezier optimaal presteren.

Een boek voor diegenen die lang van hun paard willen genieten en het welzijn van het dier belangrijk vinden.

€ 40,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1- 5 werkdagen1

Longeren met Takt ~ Mireille den Hoed

Iedereen doet het

Longeren. Iedereen doet het. En iedereen doet het anders. Bijgezet met allerlei verschillende hulpteugels, aan een enkele longe aan een stalhalster of gewoon helemaal zonder lijn. De mogelijkheden zijn legio. Tijdens de vele Workshops Longeren die Mireille geeft, blijkt dat de meeste mensen 'maar iets doen', omdat ze geen idee hebben. En dat is niet zo gek. Er is weinig kennis over goed longeren. En wat is goed? Want wat de één goed vindt, vindt een ander slecht.

In dit boek kun je lezen en leren over onze kijk op longeren. Daarin vind je de uitleg waarom dat altijd zonder hulpteugels is. Het boek bevat veel voorbeelden van wat je in de praktijk tegen kunt komen en hoe je daar mee om kunt gaan.

€ 24,95

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1- 5 werkdagen1

Het paard dat twee benen brak en overleefde. ~ Zoe Coade

De relatie tussen een vrouw en haar paard is nog nooit op deze manier verteld. Omstandigheden, karma, het universum, de wil van god of hoe je het wil noemen bracht hen samen. De auteur, een naïeve maar vastberaden vrouw met hartstocht voor paarden, vertelt het ware verhaal over hoe ze haar droompaard vond. Een fascinerende reis van trauma naar vrijheid. 

Met een persoonlijke boodschap van de auteur en de vertaalster !!

Zie het filmpje: https://www.facebook.com/2141203675923683/videos/254111108560293/

€ 14,99

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1- 5 werkdagen1